Nancy Sinatra zegt dat ze de mensen die in 2016 op voormalig president Donald Trump hebben gestemd ‘nooit, nooit zal vergeven’ en hoopt dat haar woede haar niet zal doden.

 

Als Trump de verkiezingen van 2020 had gewonnen, zei Sinatra dat ze had overwogen om naar het buitenland te verhuizen.

In een interview met The Guardian zei de dochter van wijlen zanger Frank Sinatra dat met betrekking tot de overwinning van Trumps 2016: “Ik kon niet geloven dat deze grote natie zo laag was gezonken”, voegde ze eraan toe: “Ik zal de mensen dat nooit vergeven ooit op hem gestemd ”…. Ik heb nu een boze plek in mij. Ik hoop dat het me niet doodt. ”

Breitbart meldt: Het rapport voegde eraan toe dat Sinatra – die zich depressief voelde ‘over alles’ – zich herinnerde dat hij walgde van de inauguratie van Trump in 2017 toen de eerste dans van de voormalige president met zijn vrouw Melania de hit van haar vader was, ‘My Way’.

Trump had vorige week ook weer “My Way” gespeeld toen hij voor de laatste keer aan boord van Air Force One ging.

Gedurende zijn presidentiële ambtsperiode heeft Sinatra gepleit voor maatregelen tegen de opwarming van de aarde, vrouwenrechten en gezondheidszorg. Ze gelooft dat president Joe Biden de VS ten goede zal veranderen.

Sinatra voegde eraan toe dat ze de naam van Trump nooit in gesprekken noemt, en de afgelopen vier jaar hebben haar tol geëist van haar geestelijke gezondheid.

“Ik heb altijd wanhopig geprobeerd het nooit te noemen, en als ik het had gedaan, zou het met een kleine ‘t’ zijn geweest,” zei ze.

“We piepten langs [bij de verkiezingen]”, voegde Sinatra eraan toe. “Ik weet niet wat ik zou hebben gedaan als Biden had verloren. Het schoot bij me op om naar een ander land te verhuizen. ”

In 2019 klaagde Sinatra over de oorspronkelijke genomineerden van het Hooggerechtshof van de toenmalige president Trump, beschuldigde hem ervan een oorlog te beginnen en verklaarde hij dat hij moest worden afgezet en verwijderd vanwege het ‘duidelijke en aanwezige gevaar’ dat hij vormt voor ‘ons land en de wereld’.

Share.