Naar aanleiding van de vorige artikelen hier, hier en hier, is toch gebleken dat er wat verwarring is ontstaan omtrent het hoe en waarom T2W nu ineens artikelen publiceert die gaan over crypto valuta. Daarom dit artikel waarmee ik hopelijk de verwarring kan wegnemen.

De artikelen over crypto die ik heb gepubliceerd zijn naar aanleiding van mijn waarschuwing en plan zoals ik dat publiceerde op World Unity hier en aangezien ik vervolgens hier heb aangekondigd dat ik dat plan in werking ga zetten op T2W, ging ik er vanuit dat het bekend was dat ik dit ging doen.

In het kort is wat ik hier presenteer een plan voor de lange termijn om een vermogen op te zetten in Crypto valuta zonder dat u hoeft te investeren, zodat iedereen, ook de mensen die door deze barre tijden geen geld daarvoor hebben mee kunnen doen. Sterker nog mijn hele concept heeft als peiler dat er geen geld uitgegeven hoeft te worden. Geen inleg, nul, nada! Het enige dat je nodig hebt is tijd, en een internet verbinding. De rest leer je bij de T2W community.

Verder zag ik met name op Telegram mensen nogal de neus optrekken omdat het gaat om zeer kleine bedragen in Crypto. Tegen die mensen zeg ik: U mist het hele plaatje.

Met de methodes die ik hanteer is het mogelijk om maandelijks tussen de € 150 en € 300 euro in crypto valuta te verdienen, wat we vervolgens inzetten om middels staking(de crypto vorm van rente) op Stabile coins te laten groeien. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een decentraal passief inkomen waar u verder niets voor hoeft te doen en waar de (R)overheid en banken niet aan kunnen komen. Hierdoor hoeft u wanneer de (R)overheid begint met hun Central Bank Digital Currency (CBDC) in combinatie met alles wat ik hier beschreef niet onder een staatsjuk te leven en hoeft u geen moderne slaaf te zijn van de globalisten.

Dit is een jaren traject en daarom is het zo belangrijk dat we er NU mee beginnen want nu hebben we deze jaren nog om het op te zetten

Zoals ik hier al schreef is niemand verplicht mee te doen. Trek uw eigen plan, maar spring in ieder geval uit die pan, nu het nog kan!

Voor wie wel mee wil doen met mijn concept en deel uit wil maken van de community die we op T2W aan het opzetten zijn. Meld u hier aan!

Ik hoop zo wat duidelijkheid te hebben geschapen en een einde heb kunnen maken aan de verwarring. Vragen of opmerkingen, reageer gerust op Telegram, of nog beter op het T2W forum

Share.