Protestor noemt Biden een ‘pervert’ recht op zijn gezicht tijdens het evenement in New Hampshire

Democraat presidentskandidaat Joe Biden werd geconfronteerd met demonstranten die een “viezerik” inriepen en eisten dat hij “stop met het aanraken van kinderen” tijdens een campagnestop in New Hampshire op zondag.

Biden staat bekend om het ongepast aanraken van vrouwen en jonge kinderen tijdens openbare evenementen en vertelde onlangs een verhaal over hoe hij het leuk vindt als kinderen op zijn schoot zitten.

Protestor noemt Joe Biden een pervert tijdens campagnevergadering

Thegatewaypundit.com meldt: een andere demonstrant vroeg Biden waar het geld dat hij en zijn zoon via Oekraïne verdienden, hem ertoe bracht te beweren dat hij 21 jaar belastingaangifte heeft vrijgegeven.

https://twitter.com/alx/status/1211445014951288837

“En trouwens, ik zit op een standaard, ik werd heet, ik kreeg harige benen die draaien, dat, dat, dat, blond worden in de zon. En de kinderen kwamen naar boven en reikten naar binnen en trokken en wreef over mijn benen en zagen de haren weer omhoog komen. Dus ik leerde over kakkerlakken. Ik heb geleerd dat kinderen op mijn schoot springen. En ik hou van kinderen die op mijn schoot springen, ‘zei Biden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-quyw6ys8Qk&feature=emb_logo