Beste lezers en lezeressen, ik als redactie wil u allereerst bedanken voor het trouwe lezen en de goede input die ik ook wel krijg om op bepaalde topics door te zoeken. Echter het kan zijn dat ik als redactie, research ook wel eens verkeerd ingelicht ben of zaken verkeerd verwoord heb. Daar heb ik dan graag opbouwende kritiek over het liefst op het telefoonnummer op de pagina of via de mail gekoppeld aan T2W (harryredactie1@gmail.com). Ik ben ook maar een x jaren terug begonnen als demonstrant die middels het organiseren van demo’s en het beheer van bijbehorende pagina’s (Occupy, Gele Hesjes ED) is doorgeschoten naar een online news pagina die gelukkig goed bezocht wordt.

Er is zoveel false news in omloop dat je echt wel driedubbel een check uit moet voeren zodat ik u ook het eerlijke transparante nieuws kans verschaffen. Ik ben het er mee eens dat je nooit 100% gelijk hebt in het schrijven van artikelen. Daarom dank ik ook u weer voor de feedback die ik krijg zodat ik evt nog een rectificatie kan bewerkstelligen. Dank u daarvoor.Gisteren heb ik een stuk geplaatst over een zogenaamd vaccin/medicijn tegen Covid-19 waarvan ik de info heb gehad van een hooggeschoold persoon die in de anonimiteit wilde blijven en heb dit stuk onder ogen genomen en verifiëring gezocht met steekwoorden. Het artikel bleek helemaal te maatstaven nadat een lezeres mij kon vertellen dat dit middel CHLOROQUINE vroeger voor wagenziekte, malaria, lupus erythematods is gebruikt in kleinere dosering bij kinderen, bij bejaarden en ouderen tegen hetzelfde daarbij ook bij reuma en het heeft daar alleen windeieren gelegd. We hebben het hier dus over een oud medicijn wat tot nu toe Nu is het zo dat de pharma maffia van Nederland onder leiding Minister Hugo de Jonge en zijn broer op de achtergrond met hetzelfde middel nu Covid-19 per maart 2021 willen gaan vaccineren terwijl dit nog in experimentele fase is. Hierbij krijg ik het gevoel of het middel CHLOROQUINE een soort asperine is die alles zou helen of althans veel. Of het is een complete medische misser die mensen in gevaar kan brengen en nu mooi als vaccin er alsnog uitgedeeld kan worden. Dr Rob Elens van het RiVM wil namelijk met dit middel aan de slag en ik citeer Elens: Als we eerder in de eerste wave waren begonnen met dit middel was een tweede wave bijna ondenkbaar. Hierbij word niet gesproken over de bijwerkingen zoals hartritmestoornissen soms met dodelijke afloop. Dit mat name in hoge dosering en combinatie andere medicamenten dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd op patienten en zelfs die van blijvende aard maar dat interesseerd Big Pharma Nederland niet. Hen gaat het om de financieen. Het europeesch medicijn agentschap EMA en medicijnautoriteit CBG adviseren artsen om coronapatienten die deze medicijnen krijgen extra goed te monitoren. In het bijzonder mensen met hartproblemen/stroornissen.

Bron CBG/MEB 23 april 2020

Ik wil degene vragen die mij betichten van het plaatsen van vals nieuws of niet bezig zijn met waarheidsbevinding mij in mail of telefonisch te benaderen op 0644878587 harryredactie1@gmail.com. Dit in plaats van mij openbaar te scanderen op de pagina zelf want gezien ik als redactie mijn best doe om ieder persoon via de online netwerken op de hoogte te houden van het nieuws voor forensen en ov reizigers op straat zonder een krant waar u op kunt reageren als lezer of lezeressen toch wel die credit verdien om mijn naam Time 2 Wakeup hoog te houden en ik denk dat die naam niet voor niks al zo hoog staat. Ik denk dat ik en mijn bronnen dus echt wel goed bezig zijn. Mijn dank aan mijn team research en mijn lezers en lezeressen, de redactie Harry Langenhuijsen

Zo dat moest er even uit en nu verder met het werkelijke nieuws prettige dag met leesplezier

Share.