Robert De Niro: Ik zou mijn kinderen afwijzen als ze op die van Trump leken

Trump-hatende acteur Robert De Niro zegt dat als zijn kinderen op de kinderen van president Trump leken, hij ze zou afwijzen.

Robert De Niro zegt dat hij zijn kinderen zou afwijzen als ze waren zoals die van Trump

De Niro, die maandag op ABC’s ‘The View’ verscheen, besprak zijn favoriete onderwerp: zijn haat tegen president Donald Trump.

Co-gastheer Joy Behar vroeg: “Je praat ook over zijn kinderen en je zegt dat ze ook als een gangsterfamilie zijn.”

De Niro antwoordde: ‘Ik wil niet dat mijn kinderen dit verkeerd doen, maar als mijn kinderen deden wat ze deden, zou ik niet aan hen verwant willen zijn. Ik zou ze afwijzen. Ik zou een serieus gesprek met hen hebben – ik zou een serieus gesprek met hen hebben. Allereerst is het een onmogelijkheid. Mijn kinderen zijn natuurlijk niet zo, maar als ik het niet met hen eens was over principiële zaken, zou ik zeggen, en ze voelden het, en dat doen we nu. ‘