RUDY ONTHULT DAT HIJ EEN KILL-SCHAKELAAR HEEFT VOOR HET GEVAL ER IETS MET HEM GEBEURT.

Rudy Giuliani zegt dat Deep State goons hem proberen te vermoorden vanwege bewijs dat Biden en Obama dreigt te ontmaskeren .

Giuliani bracht zaterdag het DC-moeras op de hoogte en vertelde hen dat hij klaar is om de Obama-regering te ontmaskeren in een schandaal dat ‘ de Democratische Partij zal verwoesten ‘.

Kort daarna verscheen Giuliani op Fox News, waar gastheer Ed Henry vroeg of hij bang was dat hij binnenkort zou kunnen worden aangeklaagd.

“Oh, wauw, hoe lang ken je me al, Ed?” Vroeg Giuliani.

‘Denk je dat ik bang ben? Denk je dat ik bang word? Ik heb het juiste gedaan. Ik vertegenwoordigde mijn cliënt op een zeer zeer effectieve manier. Ik was zo effectief dat ik een patroon van corruptie heb ontdekt dat de pers in Washington drie of vier jaar lang heeft verdoezeld. ”

Thegatewaypundit.com meldt: “Je had hier in 2015 helemaal over moeten springen toen dit vreselijke conflict werd genoemd en het werd verborgen en onderdrukt door de pers in Washington,” voegde Giuliani eraan toe. “Maar je weet dat de realiteit is, ik breng je in verlegenheid omdat je je werk niet hebt gedaan en ik ga ook een pay-for-play-regeling in de Obama-administratie uitbrengen die verwoestend zal zijn voor de Democratische Partij .”

“Ik verwachtte het moment dat ik de naam van Biden hoorde, ik vertelde mijn collega’s dat ze me zouden proberen te vermoorden,” zei hij. ‘Omdat ze de boodschapper gaan vermoorden. Maar verdomme, de maffia kon me niet doden, je collega’s gaan me niet vermoorden. ‘

Dit was een

explosieve uitwisseling tussen Giuliani en Ed Henry!

KIJK MAAR:

Rudy, in een vervolg-tweet onthulde dat hij een kill-schakelaar heeft voor het geval er iets met hem gebeurt.

“De verklaring die ik verschillende keren heb gegeven over het afsluiten van een verzekeringspolis, als ze onder de bus wordt gegooid, is sarcastisch en houdt verband met de bestanden in mijn kluis over het 4-decennium van de familie Biden geld verdienen met zijn kantoor,” zei Giuliani.

“Als ik verdwijn, verschijnt het onmiddellijk samen met mijn RICO-grafiek,” voegde hij eraan toe.

The statement I’ve made several times of having an insurance policy, if thrown under bus, is sarcastic & relates to the files in my safe about the Biden
Rudy Giuliani heeft de betrokkenheid van de Biden-misdaadfamilie bij corruptie in Oekraïne blootgelegd, met name hun pay-to-play-regeling met Burisma Holdings, een Oekraïens aardgasbedrijf.

Oekraïens parlementslid Andriy Derkach onthulde vorige maand dat voormalig vice-president Joe Biden persoonlijk $ 900.000 werd betaald voor lobbyactiviteiten van Burisma Holdings.

Dit is slechts het topje van de ijsberg en het moeras sloeg terug op Giuliani door hem strafrechtelijk te onderzoeken voor mogelijke FARA-overtredingen en campagnefinancieschendingen.

Maar Rudy vecht terug en brengt het DC-moeras op de hoogte dat hij in overdrive gaat om meer Obama-Biden pay-to-play corruptie bloot te leggen!

Share.