Hi,

Hoe gaat het? Je hebt sinds kerst geen e-mail meer van me gehad gehad, simpelweg omdat ik het even druk had. Dag en nacht ben ik bezig met het nieuws volgen en analyses schrijven. Dat is een klus, want je zult zelf wel gemerkt hebben dat er veel dwaalsporen gezet worden en ik probeer daar zicht op te geven.

Anyway..jij en ik zitten nu in een hele gevaarlijke en cruciale situatie. De democratie was al een farce, maar steeds meer zien we het ware gezicht van politici nu ook de oppositie om de inzet van het leger roept en FvD’ers wel een beetje kritiek leveren, maar dit niets meer is dan mosterd na de maaltijd.

Heb je gezien dat de toeslagenaffaire bewust gecreëerd is om hele gezinnen kapot te maken en dat dit perfect getimed gebruikt werd om het kabinet demissionair te maken? Handig toch!? Zo konden Rutte & Co nog meer dictatoriële macht verkrijgen. Je ziet gewoon..er worden nog wel kamerdebatten gehouden, maar die zijn voor de vorm. De kamer staat officieel buitenspel.

Wat denk jij van de oppositie? Volgens mij zijn oppositiepartijen er slechts om alle smaakjes en meningen in de maatschappij af te vangen en stoom van de ketel te halen. En soms doen ze lekker mee aan de perceptiemanagement rol..een beetje te vergelijken met de journalisten in de persconferanties van Rutte en De Jonge: schijnkritische vragen stellen die alleen maar roepen om sneller en meer. Ik ben benieuwd hoe jij het ziet.

Zegt jou gevoel ook dat we naar een totale militaire staat van beleg gaan die alles weg heeft van ’40/’45? De staat probeert het te verkopen als noodzakelijk. Lekker eerst zelf een probleem optuigen, zodat de angstreactie onder het volk wordt uitgelokt (via de media), om dan de “oplossing” aan te reiken. Problem, Reaction Solution heet die stelregel die rechtstreeks uit het handboek van Adolf H. komt. Dat is althans hoe ik het zie.

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Oké, doei! Klaar mee! Wat kan ik doen tegen al dat overheidsgeweld en al die propaganda inclusief vangnetten voor de achterhoede?

Wil je iets doen? Ja, de vraag die je jezelf eerst moet stellen is: wil ik iets doen? En wat als ik niet doe? Misschien waait het wel voorbij..

Zie je hoe het ervoor staat? Zie je dat dit een zeer gevaarlijke situatie is? Ja, feitlijk is het niet 1 minuut voor 12, het is niet 12 uur, het is 10 over 12 en de tijd van twijfel of achterover leunen is voorbij…tenzij je je eigen identieit wenst te verliezen en als bestuurbare slaafrobot in het netwerk van het technocratische communistische wereldbestuur wilt komen te hangen. Heb je kinderen of kleinkinderen?

Persoonlijk is mijn houding is al sinds 2018: Vechten als een leeuw tot ik mijn laatste adem uitblaas! Ik zag het toen al aankomen en heb alles er voor opgegeven, inclusief goed betaalde baan, huis en leefcomfort. Toen ben ik begonnen met schrijven. Wat mij betreft is strijden de enige optie.

Dat kan ik natuurlijk niet voor jou bepalen. Ik strijd voor de vrijheid van mijn spirit en bovenal voor die van mijn kind! Als jij kinderen of kleinkinderen hebt, zou ik je ook willen vragen..”Wat ga je ze antwoorden als ze je vragen ‘wat heb jij gedaan?'” (als ze dan überhaupt nog kritisch of zelfstandig kunnen nadenken).

Je zou kunnen meehelpen in het verspreiden van mijn artikelen. Print ze uit; knip en plak de tekst in een Word of PDF document en e-mail het naar iedereen die je kent. Je zou kunnen helpen met non-conformisme aan alles wat de schijnmacht (die nu haar fascistische gezicht laat zien) aan je op legt. Als je het mij vraagt, zeg “Ja, ik sta op en strijd!”

Als dat je besluit is; als je ‘Ja, sta op en strijd’ kiest, lees dan even de laatste artikelen op mijn website, want daarin geef ik praktische tips. Daarin leg ik uit wat je kunt doen als je aangehouden wordt of boetes krijgt, etcetera. En hou vol, want er komen zware tijden aan en als je knikkende knieën krijgt of buigt, moet je bedenken dat je leven niet weer vanzelf lekker rustig wordt. Dus wees strijbaar.

Wees sterk! We gaan zware tijden te gemoed en wil je je vrijheid terug, dan moet je strijden of buigen voor de totalitaire digitale slavernij. Dat gaan we niet toelaten! We gaan strijden! We gaan de verandering inzetten voor kinderen en kleinkinderen en voor behoud van onze vrije geest.

Er is daarom maar één keuze en dat is: wees strijdbaar en sta iedere dag op met die strijdbare houding.

“Ja, ik sta op en strijd!”

Groetjes,

Harry L

Woordvoerder en redacteur

Home

Share.