Uit diverse bronnen blijkt dat men op diverse gebieden kwaad is op voogden kinderrechters en jeugdzorg. Om van veilig thuis maar niet te spreken. Diverse bronnen vanuit de slachtofferkant zoeken de media om duidelijk te maken dat men bezig is een leger te vormen en dan een offensief te beginnen in de media en rechtbank.

Het blijkt dat men de voogden aan het achterhalen is en ook kinderrechters. Op facebook geeft men ookal nummers en namen vrij van voogden die niet volgens de normale weg handelen en men is bereid om verder te gaan.

Er gaan geruchten dat er underground zelfs aan een leger tegen jeugdzorg jeugdrechters rechtbanken en voogden in elkaar te draaien en volgens mijn bronnen is dit serieuzer dan men het zal nemen.

Ik ben van mening dat men zeker wel tegen die instanties een offensief opzetten hoe en wat weet ik niet maar er broeit iets. Persoonllijk denk ik ook dat jeugdzorg en dergelijke instanties zich niet aan afspraken houd zoals in een persoonlijke afspraak met de Heer J Fransman manager voogden JBoV Hengelo. We hadd3en een goed MDO een volgens iedereen een goed gesprek echter de afspraken kwam men nioet na dus ook ik ben niet tevreden en ik kan inm de media doen wat ik wil. Op FB lees je over bedreigde voogden. Dit is open en bloot door ouders gedaan dat betekend in mijn ogen dat er een vies spel gespeeld word bij jeugdzorg en trawanten ik denk dast er hoog nodig is dat er een onafhankelijk inspectie organiesatie deze instellingen onder de loep moet nemen.

Dit voor er slachtoffers vallen aan de kant van degenen die al jaren kinderen bij ouders weghalen en alleen om. Eerlijkheid en medewerking en terugdraaien van bepaalde misverstanden die door de diensten worden veroorzaakt.

EEN TIP:

ALS JE BESLUIT OM BIJ JEUGDZORG WIL WERKEN WERK DAN MET KINDEREN EN OUDERS DIE DAADWERKELIJK HULP NODIG HEBBEN

Ik zal met de redactie dit blijven volgen en eenmaal per week hier een update te geven en ik daag zelfs de instellingen om met nmij in gesprek te treden.n Als u als instellingen denkt dat ik niet serieus ben ik haal met een heel researchteam de onderste steen boven.

Harry Langenhuijsen
0630136509
infoharry72@gmail.com

 

Share.