*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
01-02-2021 om 02.02 het moment dat ik mij realiseer dat mijn contract bij mijn laatste werkgever beëindigd .
Dit geeft mij volledig de vrijheid om het leven te gaan creëren zoals wij dat willen .
Ik betaal al een poosje geen rekeningen meer en ontrek mij aan het digitale systeem
Als zij iets willen halen zij het maar uit mijn geboortetrust
Dat traject ga ik in en aangezien het mijn pad is gaat het voor mij op dit moment gewoon in
We zien wel hoe het zich ontwikkeld
Het is zoals het is
Met dat geboortetrust richt ik
Stichting ” With Arms Wide Open ” op
Het is een mooie periode ongeacht wat zich nu op dit moment afspeelt
Xiomara en ik overleven dat op mindset 😉💫Kan een afbeelding zijn van scherm en de tekst '4G 100% 02:02 02:02 ma 1 februari 0° 2° 0° Rijnsaterwoude Bijgew. 01-02 02:02 G 1 Camera Play Store Google Berichten Contacten Internet Apps'
Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster