maandag, september 25

Voor we beginnen met dit artikel wil ik graag even wat verwarring voorkomen: Voor de mensen die niet snappen waarom ze hier nu over een crypto strategie kunnen lezen, lees eerst even dit artikel. en voor diegenen die het wel hebben gevolgd gaan we nu snel beginnen met strategie #2

Deze methode om crypto te genereren lijkt sterk op de eerste strategie maar met een twist en we gebruiken een andere website namelijk Fire Faucet!  Deze site is na mijn #1 crypto generator mijn tweede keus, voornamelijk omdat het wat allemaal wat kleiner is.

Net als op Final Autoclaim kan je bij Fire Faucet een coin genaamd ACP(Auto Claim Point) genereren door het klikken op advertenties, het invullen van enquetes, het uitvoeren van diverse taken en per uur ophalen via de aanwezige Faucet. Ook kan je dagelijks een bonus ophalen wat ook weer wat ACP oplevert en zo zijn er nog wat meer beloningen naar mate je meer van de site gebruik maakt.

Ook op Fire Faucet kanje de ACP weer omzetten in crypto, waarbij je kan kiezen uit een tiental verschillende crypto munten.

Mijn strategie:

Uiteraard haal ik dagelijks mijn bonus op en klik de faucet een keer of 8 per dag(als ik tijd heb), Klik ik op de advertenties(Het zijn er maar een stuk of 10) maar de echte aantallen ACP haal ik vooral uit hun offerwal waar ik met name via de Timewall aanbiedingen enquetes invul en de links daar klik en zo genereer ik tussen de 50.000 en 250.000 ACP tokens afhankelijk van voor hoeveel enquetes ik in aanmerking kom en hoeveel zin/tijd ik heb.

Deze ACP punten zet ik om in crypto en dat zou USDT kunnen zijn zodat het gelijk al de stabile coin is waar ik rente van kan trekken maar dat doe ik niet. In plaats daarvan zet ik het om in de TRON munt TRX en stuur deze naar mijn Wallet.

In deze wallet kan ik de TRX vastzetten en er 5% rente op vangen(Compounding, dus je krijgt rente op rente) op jaarbasis. De minimale hoeveelheid die ik kan overhalen naar mijn wallet is $4 aan TRX coin wat neerkomt op dagelijks even je coins overzetten en hiermee groeit mijn aantal TRX coins in mijn wallet die ik stake snel en neemt de beloning die ik krijg dagelijks toe(rente op rente). Het grote voordeel van TRON is dat er geen maximum is aan hoeveel TRX je kan staken! Dit levert maandelijk het equivalent op van € 120 in TRX coins.

De verdiende TRX zet ik op termijn om naar USDT als eindstation en daar krijg ik dan weer 8% tot 10% rente over(rente op rente). Samen met de verdiensten uit strategie 1 heb ik nu al twee stabiele passieve inkomens stromen naar mijn USDT wallet waar ik vrijwel niets voor hoef te doen .

Wie strategie 1 heeft gelezen zal nu het patroon zien wat zich hier ontvouwt: Een paar maandjes hard werken om de inkomensstroom op te zetten en dan heb je passief inkomen wat naar je stabile coin verzameling gaat om daar het echte werk te gaan doen.

Er komt nog 1 strategie hiervoor bij maar dat is een hele simpele en wanneer je deze en de vorige strategie snapt is dat appeltje eitje 🙂 Ik zal dus ook alleen voor strategie 1 en 2 een basiscursus verzorgen, daarna heb je geen derde meer nodig.

Wat heb je nodig:

Share.