Final Autoclaim van Dutchy Corp is mijn favoriete alles in 1 gratis crypto bron en dus spreekt het voor zich dat de allereerste strategie om crypto te verdienen met deze website is 🙂

Deze strategie noem ik de tactiek voor luie mensen(zoals mij) en deze ga ik hieronder uiteen zetten:

Allereerst zal ik in het kort uitleggen wat er allemaal kan op Final Autoclaim

Op Final Autoclaim kan je een token verdienen genaamd Dutchy Coin. Dit is geen coin in de crypto zin van het woord, het is gewoon de coin die je kan gebruiken voor alles op de site.

Je kan Dutchy coins verdienen met:

  • Klikken op advertenties
  • Gratis ieder half uur ophalen via hun Faucet
  • Het uitvoeren van taken van de offerwalls die ze aanbieden
  • Het invullen van enquetes

Deze coins kan je vervolgens omzetten naar de door jou gewenste crypto valuta(Ze hebben meer dan 70 coins waar je uit kan kiezen) en 1 van deze coins is hun eigen token genaamd Space token. Deze coin is ongeveer $ 0,02 cent waard en is de afgelopen maanden vrij waardevast gebleken. Op het dieptepunt van de huidige markt was de coin $ 0,015 waard en op het hoogte punt $ 0,027 en heel belangrijk op Final Autoclaim kan je deze Space token riscoloos staken.

Wie het artikel over wat je in termen van verdiensten kan verwachten heeft gelezen weet dat we rente op de stabile coins krijgen. Die rente heet eigenlijk staking en datzelfde kan je ook doen op Final Autoclaim met de Space token. Vanaf 100 Space tokens kan je ze inleggen en maar liefst tot 50% rente krijgen op je coins op jaar basis! Je kan een maximum van 200000 tokens inleggen wat neerkomt op tussen de $ 5 en $ 8 per dag aan rente als je 200k tokens hebt ingelegd.Het mooie is dat je de coins in je eigen Wallet kan bewaren en je ze ook ten allen tijde op kan nemen(en omzetten naar een stabile coin) en dat is wat ik doe

Het proces in detail:

Wat ik doe is het dagelijks uitvoeren van de volgende stappen:

  1. Ik verdien zoveel mogelijk Dutchy coins met het invullen van enquetes en het klikken op advertenties en deze zet ik om naar Space Token om deze vervolgens in mijn Wallet op te slaan.
  2. Deze wallet is verbonden met Final Autoclaim(Hebben ze een prachtige heldere handleiding voor op de site) en ik heb staking geactiveerd. Hierna gaat de teller lopen en iedere 4 uur schrijft Final Autoclaim mijn rente bij.
  3. 1 keer per dag neem ik de rente op en stuur deze ook naar mijn Wallet en zo groeit de hoeveel heid Space token. Wanneer de 200k bereikt is gebruik ik de rente tokens om 1 van de andere tokens te staken op de site(Dat wil zeggen je legt je Space Tokens in en krijgt er een andere zoals Atom of Shiba Inu voor terug. Daar is rente tussen de 7 en 10% dus wel wat minder als de space tokens maar omdat je er verder niets voor hoeft te doen is het opzetten en lekker door laten lopen en eens in de zoveel tijd opnemen.
  4. Wanneer ik ook bij die tokens het maximale aantal Space tokens dat ik kan inleggen  heb bereikt pak ik de nog steeds binnenkomende rente op mijn Space tokens en zet deze om naar USDT en die gaan naar mijn USDT Wallet. Zo groeit mijn USDT dagelijks met tussen de $5 en de $8 en daar hoef ik vrijwel niets voor te doen. Dat is tussen de $ 150 en $ 240 maandelijks en daar komt dan ook weer de rente overheen.

Samenvattend: Door een paar maanden hard te werken en zoveel mogelijk Dutchy coins dagelijks te vergaren heb ik nu een passief inkomen van tussen de $ 150 en $ 240 maandelijks waarmee mijn stabile coin voorraad groeit en daarmee dus ook de rente die ik daarop krijg en het enige dat ik ervoor hoef te doen is de tokens omzetten en naar mijn Wallet sturen wat minder dan 5 minuten per dag in beslag neemt.

Daar komen dan de overige coins die ik stake nog bij. Die zet ik eens per drie maanden om naar USDT wat ook nog een variabele hoeveelheid oplevert afhankelijk van de koers van deze munten.

Daarom noem ik dit mijn taktiek voor luie mensen 🙂

Wat heb je nodig:

Dat is alles. Veel plezier bij het uitvoeren van de stappen en nog veel meer plezier gewenst bij het boosten van je Stabile coin collectie!

Share.