Vaste lezers weten vast nog wel dat T2W vorig jaar na een tijdlang in de ijskast te hebben gestaan zou worden overgenomen(gratis, ik had er gewoon de tijd niet voor en hij wel.) en een aantal maanden lang liep dat door tot ook ik zag dat er niets meer gebeurde op T2W.

Ook bij mij is er in die periode veel gebeurd waardoor ik simpelweg de tijd niet had om me met de zaken te bemoeien. Lezers van World Unity weten hoe we op zwart werden gezet in Wit Rusland en we zsm een verhuizing naar Latvia moesten regelen. Dat is met dank aan onze geweldige achterban gelukt maar om dat financieel mogelijk te maken heb ik twee websites (Natuurlijf en NuWij) moeten opheffen.

Hierdoor heb ik weer wat meer tijd gekregen en nu de resterende sites draaien en hun re-design bijna is voltooid, heb ik besloten ook T2W weer zelf op te pakken.

Daarom staan er sinds gisteren weer Nieuwe artikelen op T2W en zullen en weer regelmatig nieuwe aan worden toegevoegd. Ook zal ik de site verder re-designen zodat we alle toeters en bellen die beschikbaar zijn op de andere sites ook hier toevoegen.

Om niet steeds weer gebanned, geblokkeerd en gecensureerd te worden op Facebook gaan we deze nieuwe artikelen aankondigen op dezelfde wijze als Word Unity met een melding dat er nieuwe artikelen staan met een link naar de index pagina. Het is mijn hoop dat al onze volgers op Facebook ons zullen gaan volgen op Telegram waar u via het T2W kanaal(Met reactie mogelijkheid) onze artikelen kunt bekijken zoals u dat op Facebook gewend was.

Enfin, T2W is dus weer terug, en de site zal spoedig weer in topvorm verkeren. Ik wens u allen een aangenaam verblijf op onze website. Verspreid het woord: It is Time 2 Wake Up!

 

Share.