Tijdens “The View” op donderdag vertelde Joy Behar haar mede-gastheren dat de voormalige president Donald Trump “er vier jaar lang zijn zaak van had gemaakt om Amerika te verkrachten”.

 

Behar zei dat het walgelijk was, maar dat ze nu blij was dat ze ‘weer iemand had die om de kinderen geeft’.

Breitbart meldt: Behar zei: ‘Ik maak me zorgen om mijn kleinkind, weet je, ik heb maar één kleinkind en één dochter. Sommige mensen hebben geen kinderen die zich minder zorgen maken over het milieu. Ik ken hen. Ze zeggen gewoon: “ Wel, ik zal hier niet zijn. ” Wel, ik zal hier ook niet zijn, maar mijn kleine Luca zal hier zijn, en ik wil dat hij het water kan drinken en adem de lucht in. Joe Biden heeft al een aantal dingen gedaan door terug te gaan naar de overeenkomst van Parijs en door de Keystone-pijplijn te annuleren. Hij heeft andere dingen op zijn agenda die hij gaat doen om het milieu te verbeteren. ”

Ze voegde eraan toe: ‘Deze man, deze Trump, hij heeft er vier jaar lang zijn zaken van gemaakt om dit land te verkrachten. Het is walgelijk, en ik ben zo blij dat ik weer iemand heb die om de kinderen geeft. “

 

Share.