Vliegveld Zaventem werd verbouwd tijdens de aanslagen (toch een hoax?)

In de dagen voor de aanslag op het Brusselse vliegveld Zaventem werd de vertrekhal grondig verbouwd. Jarenlang is er gewerkt aan een nieuw gebouw, de Connector, tussen de aankomsthal en de vertrekhal. Enkele dagen voor de aanslag werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen. Hierdoor kwam de oude vertrekhal nagenoeg leeg te staan.

In de oude vertrekhal waren ten tijde van de aanslag renovatie-werkzaamheden aan de gang. Het personeel van de taxfree-winkels keek ook niet op van de knallen, ze hadden in de dagen ervoor ook al hard geluid gehoord.

Wellicht werkten tijdens de verbouwing de bewakingscamera’s niet. We hebben immers geen bewakingsbeelden gezien van de aanslag op het vliegveld. Wel een grappig filmpje van drie mannen achter bagagekarretjes, maar geen beelden van de explosies.

 

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *