*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Eerst sloten ze de evenementen
En ik zei niets, want ik kan wel even zonder.
(Dat de evenementen branche een langzame dood sterft doet even niet terzake.)
Toen sloten ze de kantoren
En ik zei niets, want thuiswerken kan in mijn functie prima.
(Dat een bedrijf een leegstaand pand op een gegeven moment wel zal moeten afstoten, waardoor vanuit huis werken alleen nog maar de toekomst wordt, doet even niet ter zake)
Toen mocht ik mijn broer, met het syndroom van down, alleen nog maar buiten bezoeken en/of afgezonderd van de rest van de groep.
Maar ik zei niets, want ik kon mijn broer in elk geval nog zien.
(Dat mijn broer, waarvoor routine heel belangrijk is, uit zijn vertrouwde situatie/ritme wordt gehaald doet even niet ter zake)
Toen sloten ze de horeca
En ik zei niets, want ik heb toch een groot huis.
(Dat ondernemers in deze branche hierdoor enorme inkomens mislopen, hun levenswerk naar de klote zien gaan, de wanhoop nabij zijn en zelfs depressief worden doet even niet ter zake)
Toen sloten ze de winkels
En ik zei niets, want online kan ik ook alles kopen.
(Dat ondernemers ook in deze branche enorme inkomens mislopen, hun levenswerk naar de klote zien gaan, de wanhoop nabij zijn en zelfs depressief worden doet ook even niet ter zake)
Toen sloten ze de Universiteiten, de HBO’s en de MBO’s
En ik zei niets, want mijn dochter redde zich prima
(Dat er leerlingen zijn die nu steeds meer in hun schulp kruipen, door vereenzaming depressief worden en pogingen tot zelfmoord doen, doet even niet ter zake.)
Toen sloten ze alle andere scholen
En ik zei niets, want ik heb geen kinderen die daar naar toe gaan.
(Dat ouders die thuiswerken nu een dubbele functie hebben, waardoor ze overwerkt en overspannen raken, doet nu even niet ter zake)
Toen sloten ze de grenzen voor plezier verkeer
En ik zei niets, ik zie mijn familie in het buitenland soms een paar jaar niet dus kan ik nu ook wel even zonder.
(Dat er mensen zijn die al jaren niet meer op vakantie zijn geweest en hierdoor ook nu niet kunnen genieten van een welverdiende en misschien wel hoognodige vakantie, dat doet nu even niet ter zake)
Toen sloten ze de reguliere zorg en gaven voorrang aan corona
En ik zei niets, want ik mankeer niets.
(Dat er patiënten zijn met levensbedreigende ziektes waarvan de zorg wordt uitgesteld waardoor hun leven misschien verkort wordt, doet nu even niet ter zake)
Toen sloten ze de contactberoepen
En ik zei niets, want ik kan wel even zonder kapster of pedicure.
(Dat er mensen zijn die hoog nodig een pedicure behandeling nodig zijn of blinde geleidehonden die nu niet naar een trimmer mogen waardoor ze hun baasjes buiten niet meer goed kunnen begeleiden, doet nu even niet ter zake)
Toen gingen er vele bedrijven om ons heen failliet
En ik zei niets, want ik ben zeker van mijn baan en inkomen.
(Dat andere mensen door schulden in een depressie raken en hartfalen krijgen en/of zelfmoord pogingen ondernemen doet even niet ter zake)
Toen sloten ze mij ‘s avonds, op vooraf bepaalde tijden, op in mijn huis
En ik zei niets, want ik kan daar wel even tegen en ik ben toch geen avondmens. (Dat er mensen zijn die nu nog meer in eenzaamheid wegkwijnen, doet nu even niet ter zake)
En toen………. ging het steeds een stapje verder
En ik….…..Ik herinner mijzelf er nog maar eens aan dat we dit voor de ander doen, dat we dit voor onze gezondheid doen.
En vooral blijven herhalen…..
We doen het voor de ouderen
We doen het voor de zwakkeren
We doen het voor de zorg
We doen het voor je Opa en/of Oma
We doen het voor je Vader en/of Moeder
We doen het voor je eigen gezondheid
We doen het voor je eigen veiligheid
Dan ga je er vanzelf in geloven!!
Het is maar voor even
Het duurt maar twee weken
Het duurt maar twee maanden
Het duurt maar een half jaar
HET DUURT ALLEMAAL AL BIJNA EEN JAAR!!
En het gaat nog veel langer duren.
Hoe langer het duurt, hoe minder kans we hebben op ons ouderwetse VRIJE normaal.
Het houdt niet op, niet vanzelf!!
Wanneer is het voor jou genoeg? Wanneer sta jij op?
Vanaf vandaag hangt bij ons de vlag halfstok en op z’n kop!
Als symbool voor de vele slachtoffers door de maatregelen.
Als symbool voor het verliezen van onze democratie.
Als symbool voor de geboortedag van onze politiestaat.
Als symbool voor een volk in nood!

 

helemaal gelijk E. O. en ik ben net zo’n demonstrant als jij we liepen samen schouder aan schouder. Wat me pijn doet is dat deze demo’s gebruikt worden om te rellen, plunderen, en te vechten. Weet je nog bij ons is nooit gevochten we werkten in overleg met de politie nooit schade wat is er veranderd???? H.L.

 

Jij met de roeptoeter en ik als woordvoerder Dat is de kracht geen stenen gooien of gevecht.

 

Bedankt activisten demonstranten dat jullie je destijds zo goed als een team opgesteld hebben

 

ZO KAN HET OOK

 

Bedankt voor het doneren aan T2W

time2wakeup.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. time2wakeup.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Share.
Mijn oprecht gemeende excuses, dat ik u op deze brute wijze moet lastig vallen, het zijn barre tijden.

Waar de reguliere media zich gesteund weet door subsidies en advertentie inkomsten op hun websites en de wind in de zeilen heeft op de Big Tech social media en daardoor maximaal bereik, Hebben wij die mogelijkheden niet, maar alle kosten die het met zich meebrengt en zelfs meer hebben wij wel! Wij zijn daarvoor volkomen afhankelijk van de donaties van onze lezers,  wat in tijden van explosief stijgende kosten steeds moeilijker wordt, terwijl dat niet zo hoeft te zijn!

Onze websites krijgen dagelijks meer dan 200.000 bezoeken te verwerken dankzij onze lezers die onze artikelen liken en delen waar ze maar kunnen. Dat zijn miljoenen bezoekjes aan onze websites elke maand weer. Als al die bezoekers eenmalig een euro zouden doneren, waren we voorgoed klaar en konden alle pop ups en verwijzingen naar donaties van de sites af.

Helaas doneert minder dan 1% van deze bezoekers en daarom zijn zaken als deze pop up helaas noodzakelijk om dit onder uw aandacht te brengen. Alle beetjes helpen, we zijn dankbaar voor iedere eurocent en we kunnen op alle voorkomende manieren donaties accepteren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Dus als u het enigszins kan missen:

Steun ons dan in de strijd tegen
censuur en cover-ups!

KLIK HIER OM TE DONEREN

 

Sluit Venster