Hillary Clinton plaatste maandag een bizarre tribute-tweet op Memorial Day die zich richtte op de gouverneur van de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo, en niet op de gevallen militairen en vrouwen die de nationale dag in de wacht slepen.

Een vrolijke voormalige First Lady prees Cuomo, ‘voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden’, boven een oude foto van zichzelf, haar man, gouverneur Cuomo en de mensen om hen heen lachend.

Thegatewaypudit.com meldt: Memorial Day komt als de natie 100.000 doden kent toegeschreven aan de COVID-19 Chinese coronavirus pandemie die New York de afgelopen drie maanden bijzonder hard trof, waarbij de Empire State meer dan 29.000 doden door het virus leed.

“Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals
@NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden. Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. ‘

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

De online reactie was niet vriendelijk, omdat velen Cuomo’s beslissing ter sprake brachten om COVID-19-patiënten naar verpleeghuizen te sturen, wat resulteerde in massale sterfgevallen onder ouderen bij hen thuis.

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

Jammer dat hij al die mensen in verpleeghuizen heeft vermoord.

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

Met verantwoorde beslissingen bedoel je natuurlijk het doden van duizenden ouderen door COVID-patiënten bij hen in verpleeghuizen te plaatsen …

Maar niet iedereen werd beledigd. Clinton-buurman en Evelyn Farkas, een bedrieger van de hoaxcoup van Trump en Rusland, merkte op: ‘Ik ook. Dit was een jaarlijks hoogtepunt voor mij en ons allemaal in Chappaqua. Zo triest om te missen, maar we moeten veilig blijven. ‘

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

Dit was een jaarlijks hoogtepunt voor mij en ons allemaal in Chappaqua. Zo triest om te missen, maar we moeten veilig blijven.

Scott Presler voor de mic drop: “Je mist ook het Witte Huis, maar we hebben je sociaal gedistantieerd in 2016.”

Ik mis onze Chappaqua Memorial Day-parade vandaag en ben ook dankbaar voor leiders zoals @NYGovCuomo voor het nemen van verantwoorde beslissingen om mensen veilig te houden.

Ik wens iedereen een veilige en gezonde vakantie. @BillClinton en ik zullen thuis met onze vlaggen zwaaien. 🇺🇸

Share.